Η επιχείρησή μας, Οικιακή Τεχνική Κάλυψη με έδρα την Πετρούπολη, αναλαμβάνει επισκευές ψυγείων, επισκευές πλυντηρίων, επισκευές ηλεκτρικών κουζινών, επισκευές ατμοσίδερων, επισκευές κλιματιστικών, επισκευές τηλεοράσεων και λοιπών οικιακών συσκευών. Αναλαμβάνουμε την επισκευή - συντήρηση και τοποθέτηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών σας, όπως ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και κεραιών τηλεόρασης στις καλύτερες και πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς.

Επίσης αναλαμβάνουμε τις υδραυλικές, ξυλουργικές και ηλεκτρολογικές σας εργασίες , όπως και αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ή ανακατασκευή του χώρου σας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του service οικιακών συσκευών, εδώ και 18 χρόνια. Η πολυετής μας πείρα, καθώς και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας έχει αναδείξει ως πρώτη σας επιλογή και σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Παρέχουμε άμεση και έγκαιρη 24ωρη εξυπηρέτηση, μοναδικό service και χαμηλές, ανεπανάληπτες τιμές! Καλέστε μας στο χώρο σας και θα βρεθούμε άμεσα κοντά σας. Με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ηλεκτρολόγους και ψυκτικούς, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με απόλυτο επαγγελματισμό και ενδιαφέρον για το πελάτη.

Όποια και να είναι η ηλεκτρική οικοσκευή σας, εμείς μπορούμε να την επιδιορθώσουμε άμεσα και στην καλύτερη τιμή.

Απευθυνθείτε στην Οικιακή Τεχνική Κάλυψη και για το βιοχημικό καθαρισμό των κλιματιστικών σας.Επιπροσθέτως, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και σε επαγγελματίες, αναλαμβάνοντας το service επαγγελματικών ψυγείων - θαλάμων και επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων